Politica de confidentialitate

TOTAL INSPIRE SRL ofera servicii web design, hosting web, promovare web si inregistrare domenii . 

Datele colectate sunt exact cele pe care utilizatorul / clientul nostru le completeaza la crearea contului de client (plus ip-ul de la care se acceseaza) . Datele colectate sunt utilizate strict in emiterea contractului automat la inregistrare, facturare si in furnizarea serviciilor oferite .

Mesaje promotionale/newslettere sunt transmise periodic doar utilizatorilor inregistrati si care opteaza ca sunt de acord sa primeasca astfel de mesaje din partea noastra. Datele sunt pastrate in baza de date pe perioada furnizarii serviciilor web, datele/ contul de client putand fi eliminate doar la cererea / solicitarea clientului , la adresa de mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. .

Orice utilizator/client poate avea permanent acces la datele introduse din contul de client - Profil . 

Ne dorim să fim mereu transparenți cu tine și vrem să ne asigurăm că ești bine informat cu privire la datele tale personale pe care le colectăm, scopurile în care acestea sunt utilizate și cu privire la drepturile tale. De aceea îți vom cere permisiunea să-ți folosim datele, cu alte cuvinte, să ne dai acordul privind prelucrarea datelor tale  pentru a putea avea acces la oferte personalizate.

Datele utilizatorilor pot fi transmise in cazul in care furnizarea serviciilor o impune catre : Google ( promovare web) sau catre RNC sau Directi in cazul inregistrarii de domenii web. In cazul serviciilor de web hosting oferite, conturile de hosting sunt gazduite pe server situat in SUA . 

Facem eforturi permanent pentru a pastra in siguranta toate datele clientilor.

 

TOTAL INSPIRE SRL respecta dreptul fiecarui individ la confidentialitate. Vom colecta si vom folosi informatii colectate prin intermediul site-ului nostru numai in termenii stipulati aici. 

Colectarea informatiilor 

TOTAL INSPIRE SRL  colecteaza informatii prin intemediul site-ului. Colectam si inregistram automat urmatoarele informatii referitoare la vizitatorii nostri:

1. Informatii companie si delegat, date de contact (adresa, adresa email, numar telefon);

2. IP utilizatorColectam de asemenea unele informatii identificabile personal pe care utilizatorii nostri le divulga. TOTAL INSPIRE SRL  nu se adreseaza copiilor si nu cerem copiilor sub 14 ani sa divulge informatii personale. 

Informatii utilizate 

Informatiile colectate de TOTAL INSPIRE SRL vor fi folosite la dezvoltarea unor legaturi normale si eficiente cu tine in calitate de client al TOTAL INSPIRE SRL . Numai utilizatorii care ne vor furniza informatiile necesare vor beneficia de serviciile noastre.
Nu impartim date indentificabile cu parti terte.
Daca regulamentul cu privire la colectarea informatiilor sau a utilizatorilor se schimba, aceste schimbari se vor plasa doar in acest document. 

Accesul la informatie

TOTAL INSPIRE SRL  mentine acuratetea informatiilor prin metode standard de colectare si contabilitate. Informatia este tinuta in sigurantain baza noastra de date pentru scopuri legale . 

Rezolvarea divergentelor 

Daca apar divergente, utilizatorii pot contacta TOTAL INSPIRE SRL vizitand pagina noastra de contact. 

 

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata TOTAL INSPIRE SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. 

Scopul colectarii datelor este: furnizarea serviciilor si produselor, facturare sau inregistrarea domeniilor web. 

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru a putea identifica destinatarul serviciilor sau produselor furnizate, ori pentru inregistrarea domeniilor pe numele dvs (in calitate de client). Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea furnizarii serviciului sau produsului, ori inregistrarea domeniilor comandate.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si, dupa caz, sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: autoritatile nationale/europene/mondiale de inregistrare/administrare a domeniilor web sau partenerilor acestora (ROTLD, EURid, OpenSRS/ICANN).

Orice persoana are dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale in scopuri de marketing direct.
 

Atat la crearea contului de client cat si ulterior,puteti opta pentru primirea sau nu a unor eventuale mesaje promotionale din partea noastra. Datele dumneavoastra nu vor fi vandute/furnizate nici unei alte entitati , utilizarea informatiilor fiind strict efectuata in facturare sau furnizarea de servicii.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.
De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Datele dumneavoastra vor fi transferate in strainatate, respectiv SUA in vederea inregistrarii domeniilor intermationale (daca este cazul).

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.